älskar er <3


Hemma igen



Fick med mig detta hem från Ockelbo :

- 16 par ankel strumpor
- Ett linne
- Ett myrr olje nagellack som ska stärka naglarna
- En svampbob body till min kusin <3 :)

Ockelbo

påväg till.Ockelbo för att gå på Ockelbo marknad :) ska även fråga mamma om vi kan gå på minneslunden så jag får sätta ett ljus åt farfar <3 :)

5 saker...

3 realistiska saker jag vill göra innan jag dör:

- Göra en tatuering.

- Bli grym på att teckna.

- Ha haft mitt dröm jobb.
 
2 konstiga saker jag vill göra innan jag dör:

- Resa till 12 olika länder

- Läsa 1 bok i veckan i 1 år


Saknar!!! <3

Saknar Johanna så himla mkt nu!!! Hon åkte den 17 juni och kmr hem den 17 juli, alltså om 19 dagar :'(. Hon kmr alltså att vara i Thailand i 1 månad!!!

-.-

Hatar verkligen min hals just nu. Har haft skita ont i den sen i söndags och har svårt att svälja -.- så om det är lika imorgon bitti så lär mamma ringa hälsocentralen så får jag åka och kolla.

Senaste 1½ månaden.

I midsommras var vi hos min faster med släkten + några andra :) vi grillade och hade tips prommenad. Och det var 1:a gången jag gick vuxen frågorna och då vann jag allt så jag ska göra frågor till nästa midsommar :)

Sen dan efter midsommar var jag med mina kusiner och spela den årliga brännbollen i Åshammar :) och då vann det lag jag var med i.

Nästa vecka ska vi hämta Isak <3 längtar väldigt mkt :)

Åsså ska pappa och jag kanske kolla på en bil som vi ska bygga ordning till en folkrace bil kanske :)

Oxå var jag med Mikis i en skog ovanför Kungsberg igår för att knäppa kort när hennes mamma och pappa tävlade i (mountain bike?) och då gick vi i spåret för Mikis ville gå hela varvet och tillslut kom det inga cyklar så Mikis mamma ringde och frågade vart vi va och då förklarade hon och då sa mamman att vi var på halva sträckan och det kändes som att vi hade gått i 1-2 timmar och då sa hon att vi skulle gå tbx och så kom hon och mötte upp oss och precis då kom en j*vla åsk knall och sen 2 till så vi typ sprang tbx 2½ km typ. Så när vi kom fram till bilen åkte vi hem och mellan Järbo och Norrberg kom en j*vla blixt framför oss. Men jag fick typ panik när det börja åska för vi var i en skog och hade vatten precis berdvid oss :S.

På tisdag fyller min farbror och då ska vi åka och gratta han.

För ca 1 månad sen fick jag en till kusin <3 som heter Filippa <3 :) så då får jag träffa henne på tisdag igen :)

RSS 2.0