Från sak till sak...

Sitter här i min blåa onepiece och har tråkigt och imon ska vi ha redovisning i spanskan med en resturang dialog och i den gruppen jag är i så är det jag, emilia och malin.

Harry ska bli brorsa nån gång i maj :).

Jag längtar tills i sommar för då börjar folkrace'n, varmare & skönare ute, hundutställningar och så ska jag få en till kusin :).

Men ni får säga några bra bloggar man kan kolla på och vad man kan skriva om.

Milki <3

Idag så fyller mamma och så skulle Milki ha blivit 10 år så mamma och jag köpte blommor åt henne som vi satt vid hennes grav <3.


Miss u Milki <3

Sötis <3

Igår så gick jag runt på stan och shoppade tills mamma sluta. Och så tappade jag en lapp som var väldigt viktig men då hade jag tur att pappas kusin hittade den så jag hämtade den idag :). Jag åkte 41:an 4 gånger oxå. Först till skolan, sen till Sandviken sen hem till pappa och lämna saker och sen till Sandviken igen. Och så köpte jag hamster fröpinnar, hundkex, ett nytt koppel och en leksak till min sötis och lite annat :).

Idag så har jag gått runt Högbo Bruk 2 gånger och sista gången så kom en helikopeter och flög över mig och Harry och han var så söt då för han såg den på långt håll och ända tills den var precis ovanför oss och då slutade han kolla. Måste bara älska min hund :) <3.

Nu ska mamma hjälpa mig med chokladfontänen för första gången som jag fick när jag fyllde så vi ska fixa jordgubbar och kiwi till den :).

kramkram :) <3

Morgondagen

Imorgon efter skolan så blir det in till sandviken och gå där tills mamma slutar så hämtar hon mig nånstans där tror jag eftersom pappa och mamma är i sandviken och jobbar imon för annars lär mamma åka till kungsgården och hämta mig och sen tbx till sandviken :).

Helgen

Igår så fyllde jag så släkten och några andra kom hem till mig och så skrämmde man johanna lite men det förkärnade hon tycker jag. Så jag fick pengar, armband, böcker, breaking dawn part 2 och en chokladfontän utav mamma. Och idag så åkte pappa och jag in till valbo så jag fick köpa nya converse och så gick vi in på hööks så jag fick köpa en ridhjälm, byxor och ett par strumpor. Det var meningen att jag skulle köpa ett par skor oxå men dom hade inga som jag fastnade för så vi ska åka på lantmanna nån dag i veckan pappa och jag och kolla om dom har några där.


Friluftsdag

Igår så var vi i Kungsberg dom flesta av skolan iaf.  Det var super kul och jag åkte med mikis, malin, emilia och johanna. Och så åkte jag sittlift för första gången i hela mitt liv. Jag sa åt emilia att hon skulle säga till när jag skulle hoppa av, men helt plötsligt åkte dom iväg från liften och den började åka upp igen och jag lära hoppa typ från en halvmeter och så ramlade jag ju såklart och killen i det "lilla huset" stannade liften och började skratta sa johanna  och mikis så jag höll ju på att skämmas ihjäl ju. Och så ramlade jag 3 gånger till och en gång var när jag stod helt still i backen och alla från liftarna kollade på mig :O. Och malin ramlade ner i ett dike som var djupare än 2 meter tror jag, och mikis och jag och emilia stod nedanför backen så vi såg ju inte malin och johanna, och det gick typ mer än 5 minuter innan dom kom ner från backen och sen åkte johanna och visade mig och mikis vart hon hade ramlat och då var jag nära på att ramla ner där oxå. 
Men det var jätte kul där iaf tkr jag.

Sen åkte pappa och jag på bandy och om SAIK vinner på fredag så är dom i SM-final. Så hoppas att dom vinner :). 

Ledig!!!

Igår så grillade pappa och jag för första gången iår. Så jag sitter och äter det som lunch idag :). Sen ska jag ta 3 bussen in till Sandviken så hämtar mamma mig där och skjutsar mig till kulturskolan.

Igår så red jag på kvarnströmsgådren. (www.kvarnstromsgarden.se) Det var jätte kul, och jag ska prova rida där 2 gånger till och sen så ska jag bestämma om jag vill fortsätta där och i den gruppen tror jag. Och så var det bra att jag kände nån i den gruppen. Jag red på Funi, han var jätte snäll och mysig och det gick bra att rida på han. Men jag red på han 2 gånger på sommarpasset i sommras oxå så det var inte första gången :).

Aja men nu måste jag äta upp och fixa mig Hejdå :).

Söndag...

På söndag så ska jag börja rida i högbo på kvarströmsgården om det inte är isigt för då blir det kanske nästa söndag :).

Idag så fick vi sluta typ en timme tidigare: jag, emilia, malin, karl, alfred och johannes för vi vart klar med pappret som vi skulle göra innan man fick sluta :) så pappaa kom och hämtade mig och skjutsade hem alfred och johannes och sen åktevi till stallet och köpte en ridväst som jag kan ha när jag börjar rida :) vill bara att det ska bli söndag NU!!!

Och på måndag är vi ledig för vi hade en dag för mkt i skolan och på tisdag är det ju friluftsdag. så dom här 2 veckorna har/kmr bli toppen troor jag :)

Dålig uppdatering...

Har inte uppdaterat på 1 vecka såg jag nu! Men nu kmr en iaf.

Sitter och gör nånting vi skulle göra idag för vi har temadag så vi får vara hemma och jobba med en sak.

Bara älskar min hund. Han är så rolig ibland. När man skäller på han för han har gjort nå fel så sätter han upp tassen och "vinkar"   det ser ju så sött ut och han brukar gömma huvet under benet men han vill ju kolla in i kameran oxå min lilla linslus :).

Ska spela fiol på bygården i Norrberg på lördag nästa vecka och efter det så kommer släkten hit och firar mig :).
Och på tisdag nästa vecka så har skolan friluftsdag och då fick man välja mellan badhuset, kungsberg och prommenad. Och jag, malin, johanna, emilia och mikis valde kungsberg och det ända som saknas för mig är en jacka. Kanske tar jag mammas eller min nya jacka, fast då måste jag ha typ 3-4 tröjor under.

Längat tills i sommar och tills november. För i sommar så blir det FOLKRACE!!! och i november så kmr breaking dawn part 2!!! :)

Men nu ska jag fortsätta med uppgiften så synes :).

Harry

Vaknade nyss av att mamma kom med Harry så vi gick en kort sväng. Och nu så sitter och äter frukost och väntar på att klockan ska bli 12-13 för då kommer Johanna så tar vi och går en lång prommenad med Harry  om det inte börjar regna mer, för det duggar lite nu och är gråmulet ute :/.


RSS 2.0