Hallojsan :)

Har inte bloggat på jätte länge känns det som. Så det här inlägget kmr bli rätt så långt om veckan som varit.

I förra helgen? Var jag i Kyrkberget och kolla när det var tävling men det var bara dam och junior, och dom hade oxå "läger" på lördan. Där var oxå Marcus Grönholm för hans son körde så jag fick hans autograf på en gestrike keps.

Sen nån dag så ska pappa och jag köpa en bil åt mig och riva ur den och fixa den till en folkracebil så jag kan prova den på nån is elr nått i vinter :). Så får vi se om jag tkr det är roligast att kolla på elr åka folkrace. Men får prova iaf.

Har varit sjuk i 2 veckor och vart bättre i måndags så gick måndag och tisdag. Sen hade jag prao i 3 dagar ist för dom andra som bara hade tor-fre. Så i onsdags var jag i järbo i en 1:a och sen på fritids och lika på fredag men i torsdags var jag i Kungsgården i förskoleklassen och på fritids. Det var jätte kul.

Så eftersom jag varit sjuk i 2 veckor så har jag inte kunnat rida då men idag så fick jag rida och det var jätte skönt väder ute och vi red massa olika volter och jag hade Spordur. Det var skita kul :).

.....................

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara då att han har lite ludd i ena örat."    - Nalle Puh

kusinvitamin

på väg mot Ockelbo med pappa, Dennis och kusinvitamin för att sätta ljus och blomma vid minneslunden. och så har jag en lite konstig kusin som sätter en "vaskrensare" i ansiktet så hon får stora märken när hon tar bort den... -.-

Så j*vla smart jag är då

När mamma och jag åkte hem så skulle jag lägga in posten i bilen och smart som jag är så tog jag den ajjiga handen och la in det med. Och det gjorde inte liiiiite ont heller -.- jag måste ju va smartast/klumpigaste i hela världen!!!

Klumpeduns är vad jag är -.-

Som rubriken säger så är jag en riktig klumpeduns. Idag så ramlade jag på jumpan så jag fick åka till hälsocentralen och det visade sig att jag har fått en kraftig stukning i handen -.-

Men jag är glad att Malin och Emilia följde med och sen efter så skjutsade jumpa läraren hem mig. Och om det inte gör mindre ont om nån dag så lär vi åka in igen så dom får röntga utifall nått litet ben i handen är av.

Men lite otur att det hände nu när vi ska rida ut på söndag. Men vi får se hur det blir.

Och så har jag haft det jätte bra på/efter jumpan. I måndags efter jumpan så ramlade jag i leran

Och idag fick jag kraftig stukning då -.- inte min vecka det här. Och bra start på påsklovet oxå

Trök

har haft j*vla trök på syslöjden när tråd j*veln inte ville som jag ville!!! men nu står vi och väntar på bussrn :)

WIIIIIIIII!!!! :)

äntligen så går det att mobilblogga :) har försökt hur länge som hellst känns det som men nu går det :) <3

RSS 2.0